Films

RTL Sneak Preview: Gooische Vrouwen 2

Heb jij de Gooische dames Cheryl, Claire, Roelien en Anouk ook zo gemist? Dan kun je opgelucht ademhalen, want ze zijn alweer bijna terug!

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Bekijk hier de sneak preview van Gooische Vrouwen 2!

RTL Sneak Preview: The Hunger Games: Mocking Jay - part 1

Het wereldwijde fenomeen The Hunger Games raast door en zet de wereld in vuur en vlam met zijn opvolger The Hunger Games: Mockingjay – part 1.

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta (Josh Hutcherson) is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de Quarter Quell is één ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Bekijk hier de Sneak Preview van The Hunger Games: Mocking Jay - part 1.

RTL Sneak Preview: Dumb and Dumber To

Na de idiote avonturen van Harry Dunne en Lloyd Christmas (Jeff Daniels en Jim Carrey) in de komedieklassieker uit 1994, zijn de prettig gestoorde vrienden weer terug in de vervolgfilm Dumb and Dumber To.

De twee zijn na al die jaren nog geen steek wijzer geworden. Na een grap waar Lloyd twintig jaar voor uittrekt, gaat het dommige duo samen op pad omdat Harry net ontdekt heeft dat hij een dochter heeft. Dat komt goed uit, want Harry is op zoek naar een donornier. Maar de roadtrip naar zijn tienerdochter verloopt uiteraard niet zoals gepland. Als er ooit al een plan was..

Bekijk hier de sneak preview van Dumb and Dumber To

RTL Sneak Preview: Pak Van Mijn Hart

Met de feestdagen in aantocht kun je je hart weer ophalen met heerlijke romantische films. Eén die in dit rijtje past is de Nederlandse productie Pak Van Mijn Hart.

In deze romantische komedie runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) het kledingverhuurbedrijf van hun vader (Bram van der Vlugt). Tom, ex-soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus.

Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin (Halina Reijn). De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert.

Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde en hun familie. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan…

Bekijk hier de Sneak Preview van Pak Van Mijn Hart.

RTL Sneak Preview: Dreamgirls

Na het succes van Flashdance brengt Albert Verlinde Entertainment in samenwerking met de grootste regiotheaters van Nederland opnieuw een grootschalige musical: DREAMGIRLS.

Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt DREAMGIRLS het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) die naam willen maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

De musical werd in 2006 al verfilmd met Beyoncé, Jennifer Hudson en Eddy Murphy in de hoofdrollen en heeft het prachtige verhaal bij een groot publiek bekendgemaakt. Liedjes uit de musical als Dreamgirls, One Night Only en I am Telling You I am not going werden op slag wereldhits.

De musical wordt aangevoerd door twee van Nederlands beste zangeressen: BERGET LEWIS en PEARL JOZEFZOON (The Voice of Holland), die samen met een cast van 20 man en een live band een nieuwe sensatie naar het theater brengen. Dat mag u niet missen!

Kijk hier de Sneak Preview van Dreamgirls.

RTL Sneak Preview: The November Man

Pierce Brosnan is met deze film terug als bikkelharde geheim agent in het verraderlijke Rusland, waar de enige die hij kan vertrouwen een advocate is met een schimmig verleden.

Ex-CIA agent Peter (Pierce Brosnan) hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David (Luke Bracey) opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven.

Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt. De enige die hij kan vertrouwen is de mysterieuze advocate Alice (Olga Kurylenko). Maar wat is haar motief om hem te helpen?

Bekijk hier de sneak preview van The November Man.

RTL Sneak Preview: DAWN OF THE PLANET OF THE APES

DAWN OF THE PLANET OF THE APES is het vervolg op het succesvolle RISE OF THE PLANET OF THE APES.

De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door Caesar, wordt bedreigd door de overlevenden van een dodelijk virus. Dit virus roeide tien jaar eerder vrijwel de gehele wereldbevolking uit. Na een kort en wankel vredesbestand barst de strijd los. Wie wordt de dominante soort op aarde?

Andy Serkis kruipt wederom in de huid van mensaap Caesar. De Oscar®-winnende special effects-studio WETA Digital is verantwoordelijk voor de zeer realistische, digitale apen. WETA’s baanbrekende performance capture technologie werd eerder al gebruikt voor RISE OF THE PLANET OF THE APES en AVATAR.

DAWN OF THE PLANET OF THE APES is vanaf 17 juli 2014 (in 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien.

Copyright © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved

RTL Sneak Preview: Walking On Sunshine

Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor (Hannah Arterton) naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had.

Op het strand ontmoet ze gelijk weer haar vrienden van toen, waaronder Elena (Leona Lewis) die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf (Giulio Berruti) nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie (Annabel Scholey) stelt Raf aan haar voor als… haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent.

Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug… Walking on Sunshine is de ultieme feelgood zomerfilm van deze zomer, vol met 80’s pop klassiekers zoals ‘Holiday’ van Madonna, ‘Eternal Flame’ van The Bangles, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ van Cyndi Lauper en ‘Wake Me Up Before You Go Go’ van Wham om er een paar te noemen…

Bekijk hier de sneak preview van Walking on Sunshine

RTL Sneak Preview: Brick Mansions

De criminele buitenwijken van Detroit worden overspoeld door geweld en drugs. De gevolgen van misdaad en corrupte raken ieders leven. Bijna dan. Lino (freerunner / parkour master David Belle) levert een dagelijks gevecht om een eerlijk leven te leiden.

Als zijn vriendin wordt gekidnapt door drugsbaas Tremaine (RZA), kiest hij ervoor om de politie in te schakelen. Die koppelt Lino aan undercover agent Damien (Paul Walker), die al tijden bezig is de gangen van de criminele bende achter de ontvoering te volgen. Gezamenlijk duiken ze in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad en knokken ze zich een weg naar de eindbaas.

Brick Mansions is de laatste film die Paul Walker voltooide. Hij overleed kort na de opnames van deze film door een dodelijk auto ongeluk. Hij was toen net gestart met de eerste opnames van Fast and the Furious 7.

Bekijk hier de sneak preview van Brick Mansions

RTL Sneak Preview: The Amazing Spider-Man 2

De belangrijkste strijd van Spider-Man was een intern conflict: de worsteling tussen de dagelijkse verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in THE AMAZING SPIDER-MAN 2 ontdekt Peter Parker dat hem een nog veel groter gevecht te wachten staat.

Het is fantastisch om Spider-Man te zijn. Voor Peter Parker is er niks mooiers dan van wolkenkrabber naar wolkenkrabber te slingeren, genieten van zijn rol als superheld en tijd door te brengen met Gwen. Maar om Spider-Man te zijn moet hij een prijs betalen: alleen Spider-Man kan zijn mede-New Yorkers beschermen tegen de boosaardige schurken die de stad bedreigen.

Als Electro opduikt, moet Peter de confrontatie aangaan met een tegenstander die veel sterker is dan hij. Als zijn oude vriend Harry Osborn terugkeert, realiseert Peter zich dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.

Bekijk hier de sneak preview van The Amazing Spiderman 2

The Amazing Spider-Man 2 is te zien,in 3D en in IMAX 3D.

RTL Sneak Preview: The Wolf of Wall Street

Leonardo DiCaprio is de Wolf van Wall Street in de nieuwe film van Oscarwinnaar Martin Scorsese. Een bizar verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe de steenrijke twintiger Jordan Belfort jarenlang ‘king of the world’ kon zijn.

In ’87 geïntroduceerd in de wereld van het snelle geld door de gehaaide beurshandelaar Mark Hanna (Matthew McConaughey), start Belfort op zijn 26e zijn eigen firma Stratton Oakmont. Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar. Per week. Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, overdadige diners, doorgesnoven prostituees, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke.

En dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi (Margot Robbie) op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons. Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie (Jonah Hill) inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali (Jean Dujardin). De meest notoire geldwolf van de jaren ‘90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten.

RTL Sneak Preview: 3 Days To Kill

Geheim agent Ethan Runner (Kevin Costner) is ziek en heeft niet lang meer te leven. Zijn laatste levensdagen wil hij rustig met zijn familie doorbrengen om de band met zijn dochter, die al een tijd van hem vervreemd is, aan te halen.

Maar alles verandert wanneer hij van Vivi Delay (Amber Heard) een experimenteel medicijn aangeboden krijgt dat zijn leven kan redden, in ruil voor één laatste opdracht…

Regisseur: McG (Terminator Salvation, This Means War)
Scenario: Adi Hasak, Luc Besson
Cast: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen
Releasedatum: 20 maart 2014


Bekijk hier de Sneak Preview van 3 Days To Kill

RTL Sneak Preview: Walking With Dinosaurs - The 3D Movie

Walking With Dinosaurs is het grootste 3D spektakel van de laatste 70 miljoen jaar. De film verhaalt over Patchi, een Pachyrhinosaurus, die uit zijn ei kruipt. Hij is de kleinste van het nest, maar ook de meest avontuurlijke. Zijn grote broer Scowler is de stoerste; hij wil vooral de leider van de kudde worden.

Bovendien lijkt Scowler ook nog eens Patchi’s vriendinnetje Juniper in te pikken. Pas als de kudde in gevecht raakt met bloeddorstige Gorgosaurussen, kan Patchi laten zien hoe dapper hij echt is. Geholpen door een vogeltje dat Alex heet, beleeft Patchi het grootste avontuur van zijn leven!

Walking With Dinosaurs is geïnspireerd op de gelijknamige en Emmy Award-winnende BBC serie.

Bekijk hier de Sneak Preview van Walking With Dinosaurs

RTL Sneak Preview: Soof

Soof - kort voor Sophie - nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: 'is this all there is?'

Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer grip ze probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt het te ontsporen.

Regisseur: Antoinette Beumer
Cast: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt ,Dan Karaty, Chantal Janzen, Anneke Blok,

Bekijk hier de Sneak Preview van Soof.

RTL Sneak Preview: Diana

Actrice Naomi Watts kruipt in de huid van prinses Diana. De film geeft een beeld van de laatste twee roerige jaren van haar leven.

Tijdens deze periode heeft Prinses Diana een geheime affaire met hartchirurg Hasnat Kahn.Deze film geeft een intrigerende kijk achter de schermen en sleept je mee in haar onmogelijke maar onvoorwaardelijke liefde, haar verhouding met de pers en de aanloop naar haar tragische einde, het auto-ongeluk in Parijs. Een film over liefde, familie en de tragiek van roem.

Bekijk hier de Sneak Preview van Diana.

Het Diner

De broers Serge Lohman (Daan Schuurmans), een politicus in de race voor het premierschap en Paul (Jacob Derwig), een mislukte geschiedenisleraar maar nu huisman, gaan met hun vrouwen Babette (Kim van Kooten) en Claire (Thekla Reuten) uit eten.

Er wordt over koetjes en kalfjes gepraat, maar tegelijkertijd heerst er een duidelijke spanning. Ze vermijden het onderwerp waarvoor ze eigenlijk zijn samengekomen: hun kinderen.

Die hebben iets verschrikkelijks op hun geweten wat hun toekomst kan verwoesten. Maar wie weet wat en hoever ga je als ouder om je kind te beschermen?

Bekijk hier de Sneak Preview van Het Diner.

RTL Sneak Preview: Escape Plan

Ray Breslin (Sylvester Stallone) is dé autoriteit op het gebied van gebouwbeveiliging. Hij wordt door gevangenissen ingehuurd om hun zwakke plekken bloot te leggen.

Geen stalen deur houdt hem tegen; geen beveiliging is zo sterk of Breslin bedenkt een slimme manier om uit te breken. Dan wordt zijn baas Lester (Vincent D'Onofrio) benaderd door Willard Hobbes (Jim Caviezel). Hij wil Breslin zijn ultramoderne huis van bewaring laten testen – zonder code om de operatie af te breken.

Onvoorbereid komt Breslin in een glazen kooi terecht waar cipier Drake (Vinnie Jones) met keiharde hand het beleid van Hobbes uitvoert. Breslin zal al zijn kennis, lef én de hulp van gevangene Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) nodig hebben om een weg naar buiten te vinden.

Kijk hier naar de Sneak Preview van Escape Plan.

Eerdere Sneak Previews

RTL Sneak Preview: Rush
RTL Sneak Preview: Smoorverliefd
The Mortal Instruments: City of Bones
RTL Sneak Preview: Kick Ass 2
RTL Sneak Preview: Now You See Me
RTL Sneak Preview: RED2
RTL Sneak Preview: Fast & Furious
RTL Sneak Preview: Leve Boerenliefde
RTL Sneak Preview: App
RTL Sneak Preview: Arbitrage
RTL Sneak Preview: Movie 43
RTL Sneak Preview: Verliefd op Ibiza
RTL Sneak Preview: Ushi Must Marry
RTL Sneak Preview: The Impossible
RTL Sneak Preview: Hobbit
RTL Sneak Preview: Het Bombardement
RTL Sneak Preview: Playing For Keeps
RTL Sneak Preview: The Words
RTL Sneak Preview: Looper
RTL Sneak Preview: Cloud Atlas
RTL Sneak Preview: Taken 2
RTL Sneak Preview: The Twillight Saga: Breaking Dawn – part 2
RTL Sneak Preview: Skyfall
RTL Sneak Preview: De Marathon
RTL Sneak Preview: Killing Them Softly
RTL Sneak Preview: A Few Best Men

RTL Sneak Previews

RTL heeft de volgende sneak previews uitgezonden. Bekijk de info en video van:

 • Brick Mansions
 • The Amazing Spiderman 2
 • The Wolf Of Wallstreet
 • 3 Days To Kill
 • Walking With Dinosaurs - The 3D Movie
 • Soof
 • Diana
 • Het Diner
 • Escape Plan
 • RRush
 • Smoorverliefd
 • The Mortal Instruments: City of Bones
 • Kick Ass 2
 • Now You Can See Me
 • Olympus Has Fallen
 • Leve Boerenliefde