RTL Sneak Preview: Now You See Me

RTL Sneak Preview: Now You See Me

Now You See Me is een originele misdaadthriller over vier illusionisten in Las Vegas die een enorme stunt uithalen. In het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs.

Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers. Dat klinkt als een mooie truc. Wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. De sterrencast bestaat uit onder anderen uit Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine, Isla Fischer, Mark Ruffalo en Morgan Freeman.

Terwijl de bezoekers van de show van een groep illusionisten (Eisenberg, Harrelson, Fisher en Franco) lijden onder de economische crisis, zitten de bankdirecteuren er warmpjes bij. De illusionisten hebben echter een briljante ontdekking gedaan waarmee ze een ongelofelijke roof kunnen plegen bij een bank. Het geld geven ze als een soort Robin Hood terug aan het publiek - en ze hebben een waterdichte alibi. Terwijl de illusionisten nieuwe stunts aankondigen, zit de FBI (Ruffalo en Laurent) hen op de hielen en de Parijse bankdirecteur (Caine) zint op wraak. Is het magie, een brutale roof of toch iets anders? “Look closely. Because the closer you think you are, the less you actually see”

Kijk hier naar de Sneak Preview van Now You See Me.