RTL Sneak Preview: Leve Boerenliefde

RTL Sneak Preview: Leve Boerenliefde

Deze romantische plattelandskomedie draait om boer Jelte (Cas Jansen), die na het verlies van zijn vrouw weinig zin heeft in een nieuw romantisch avontuur.

En al helemaal niet met iemand die het boerenleven niet begrijpt. De meest onwaarschijnlijke vonk die kan overspringen is die tussen hem en Wenda (Tatum Dagelet), de populaire presentatrice van kijkcijferkanon Leve Boerenliefde. Als die datingshow van de keiharde producer Kenneth (Dirk Zeelenberg) uitgerekend op zijn erf een nieuw seizoen komt opnemen, lijkt het een ultieme botsing van culturen te worden. Maar tegen alle vooroordelen over stadsmensen en boeren in, bloeit er tussen het frisse groen een bijzondere liefde op…

Regisseur: Steven de Jong (De scheepsjongens van Bontekoe, De hel van '63)
Cast: Cas Jansen (De hel van '63, All Stars 2: Old Stars, Mees Kees) Tatum Dagelet (‘Fort Alpha’, ‘Brutale meiden’) Waldemar Torenstra (Bride Flight, De Gelukkige Huisvrouw) Dirk Zeelenberg (Simon, Zwartboek, Vox Populi) Marit van Bohemen (‘Voetbalvrouwen’) Ook met o.a. Rense Westra, Sanne Wallis de Vries, Jamai Loman, Syb van der Ploeg, Erben Wennemars, Koert-Jan de Bruijn, Maik de Boer en Gerard Joling.

Bekijk hier de Sneak Preview van Leve Boerenliefde.